Νοιώσε μια νέα ολοκληρωμένη εμπειρία ήχου εικόνας και αυτοματισμού που θα απογειώσει τις αισθήσεις σου, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα, την απόδοση την αισθητική. Μια άλλου επιπέδου αίσθηση, που θα αλλάξει την καθημερινότητα της ζωής σου, μετατρέποντας την σε μια μοναδική εμπειρία. 

Στην SMARTAUDIO αντιλαμβανόμαστε απόλυτα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας και είμαστε εδώ, για να τις κάνουμε πραγματικότητα. Απόλυτα ενημερωμένοι με όλες τις νέες σύγχρονες τάσεις στο χώρο του ήχου, της εικόνας και του αυτοματισμού σε συνεχή αναζήτηση πρωτοποριακών τεχνολογιών και με μεγάλη γκάμα επιλογών ανοίγουμε νέους ορίζοντες στη χρήση έξυπνων συστημάτων και εφαρμογών. Στην SMARTAUDIO έχουμε πάθος, γνώση και όραμα να σας οδηγήσουμε στον κόσμο του μέλλοντος, εκεί όπου εικόνα και ήχος δημιουργούν την τέλεια αίσθηση, την ανεπανάληπτη εμπειρία.

 

Μια εταιρία δεν φτάνει ποτέ στην κορυφή, αν δεν καθοδηγείται από το πάθος για δημιουργία και δεν είναι τυχαίο ότι η SMARTAUDIO είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες οπτικοακουστικών συστημάτων στην Ελλάδα. Νοιώστε κοντά μας το πάθος της τελειότητας, της απόλυτης και ολοκληρωτικής ικανοποίησης των αισθήσεων, ζήστε την εμπειρία μίας νέας εποχής ήχου και εικόνας στη ζωή σας.

 

Η SMARTAUDIO έχει το πάθος της νεότητας, αφού δημιουργήθηκε μόλις το 2013 αλλά και την αποτελεσματικότητα της μακρόχρονης εμπειρίας των στελεχών της, που για περισσότερα από 20 χρόνια ασχολούνται με το αντικείμενο έχοντας βραβευτεί για τις πρωτοποριακές τους εφαρμογές σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους. Η εταιρία έχει αναπτύξει υψηλά Ευρωπαϊκά πρότυπα λειτουργίας και εξωστρέφειας και είναι μία από τις πιο αναγνωρισμένες εταιρίες του χώρου στην Ελληνική αγορά.

Αναλαμβάνει turn-key projects, κατασκευάζοντας custom συστήματα με απεριόριστες δυνατότητες σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών της. Επίσης διανέμει προϊόντα AV σε όλη την Ελλάδα και συνεργάζεται με κατασκευάστριες εταιρείες συστημάτων ήχου και εικόνας υψηλής τεχνολογίας, απ’ όλον τον κόσμο.

Σταθερή φιλοσοφία της αποτελεί η φιλική επικοινωνία με τον πελάτη, η δημιουργικότητα και η up to date ενημέρωση για την τεχνολογία. Στην SMARTAUDIO βασικός στόχος είναι η ενσωμάτωση κάθε τεχνολογικής εξέλιξης, που βελτιώνει την ποιότητα της ηχητικής και οπτικής εμπειρίας, μέσω της ενιαίας πρόσβασης σε πολλαπλά συστήματα, που λειτουργούν σε φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον.

Τα project που εκτελεί αναβαθμίζουν τις απαιτήσεις των πελατών της, είτε αφορούν ένα εργασιακό χώρο, όπως τη δημιουργία μιας αίθουσας πολλαπλών χρήσεων με συστήματα ήχου, προβολής και εικόνας ή μία οικιακή εφαρμογή, όπως το home cinema, η το σύστημα αυτοματισμού της κατοικίας.

 

Στην SMARTAUDIO στοχεύουμε πάντα ψηλά. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας , προχωράμε πάντα ένα βήμα περισσότερο, γνωρίζουμε ότι φιλοδοξία και αγάπη είναι τα φτερά των σπουδαίων έργων. Πιστεύουμε στην ομάδα. Στην προσθετική αξία που γεννιέται από την συνένωση ικανοτήτων και ταλέντων. Στην SMARTAUDIO έχουμε κοντά μας τους καλύτερους, έχουμε την ομάδα που κάνει τη διαφορά.

 

Μια εταιρία είναι πάντα τα στελέχη της, για αυτό στην SMARTAUDIO επενδύουμε διαρκώς στο ανθρώπινο δυναμικό μας. Οι συνεργάτες μας έχουν επιλεγεί με τα αυστηρότερα κριτήρια και διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία, έχοντας εκτελέσει εκατοντάδες επαγγελματικά και οικιακά έργα.

Αυτό όμως δεν είναι αρκετό. Εκπαιδεύονται διαρκώς σε ότι πιο σύγχρονο και τεχνολογικά πρωτοποριακό, ενώ διαθέτουν σε προσωπικό και εταιρικό επίπεδο τις ανάλογες εξειδικεύσεις και πιστοποιήσεις.

Στηρίζουν το όραμα της εταιρίας και είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στην αξιοποίηση της τεχνολογίας, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών, που εκφράζουν οι πελάτες μας , σε συνάρτηση και την ευγένεια , την κατανόηση και την απόλυτη διακριτικότητα, που αποτελούν βασικούς παραμέτρους της εταιρικής μας φιλοσοφίας.

Στην SMARTAUDIO δεν αφήνουμε τίποτα στη τύχη , είμαστε ευέλικτοι, αποτελεσματικοί , γρήγοροι και αξιόπιστοι. Όλοι μας έχουμε μόνο μια φιλοδοξία. Να παράγουμε ανεξάρτητα από περιορισμούς, ένα ιδανικό αποτέλεσμα ήχου, εικόνας και αυτοματισμού για τον ιδιωτικό σας χώρο η την επαγγελματική σας δραστηριότητα. Να τιμήσουμε την επιλογή και την εμπιστοσύνη σας, γιατί αυτό για μας είναι η υψηλότερη επαγγελματική μας στόχευση.